Sponsorkliks logo licht 100 100

Sponsorkliks biedt leden en sympathisanten de mogelijkheid om kosteloos en zonder risico het Eurokoor extra inkomsten te bezorgen.

Ga naar www.sponsorkliks.com en vul Eurokoor in. Er verschijnt een overzicht van (populaire) webwinkels die, als je er iets bestelt, commissie betalen waarvan een aangegeven percentage naar het aan te wijzen doel vloeit. Geef als doel het Eurokoor op en volg de stappen 1, 2 en 3 om te bestellen en te betalen.

Via Sponsorkliks betaal je geen cent extra. Je kunt er ook terecht voor bezorgpizza’s en een groot aantal restaurants. De kas van het koor vaart er wel bij. Doen!

Het Eurokoor mag zich gelukkig prijzen met zijn sponsors en vrienden die door hun ondersteuning meer mogelijk maken dan de leden op eigen kracht zouden kunnen. Optreden met een professionele dirigent en een band van beroepsmusici, die hoge eisen stellen aan de geluidsinstallatie, heeft een grote toegevoegde waarde, maar is - onvermijdelijk - ook kostbaar. Aan de onderstaande logo's kunt u zien wie het koor de afgelopen jaren structureel of incidenteel hebben gesteund.
Een bijdrage overeenkomen is altijd maatwerk. De presentatie van het Eurokoor wordt zoveel mogelijk toegesneden op de wens en verwachting van de ondersteunende instantie. Als het overleg tot overeenstemming leidt, wordt dat vastgelegd in een contract.

Heeft u belangstelling voor een optreden tijdens een door u georganiseerd evenement of wilt u een concert op een specifieke locatie mogelijk maken?
Neem contact op met het secretariaat voor meer informatie.

Sponsors feb2017 960x570